Vámpír

A vámpír az egyik legjobb 3. szintű karakter a játékban. Személy szerint a kedvencem. Sokat sebez, alig veszít életéből és ráadásul, ha élőre támad még vissza is tölti az életét, ez utóbbi akkor is megtörténik, ha őt támadják közelharcban. Élőhalott lény, ráadásul még repül is. Tökéletes lenne, ha a másik 3. szintű lény nem a méregivadék lenne a halál várban. A semleges vámpír csordát még a térképen is érdemes elkerülni, mivel nagyon nehéz őket tényleg megölni.

Élőhalott
Az élőhalott lényekre a morál nincs hatással, sem az olyan varázslatok, melyek csak az élőlények esetében működnek. Több varázslat és varázstárgy (pl. Szenteltvíz ) különleges hatással vannak rájuk. Az élőhalott ak -2 morál t adnak minden, nem
Repülés
A repülő lények képesek minden akadály vagy várfal felett átrepülni és a mozgásuk egy csata közben csaknem kétszerese földhöz ragadt társaikhoz képest.
Méregivadék
A méregivadék a halál vár egyetlen lővőlénye(!), éppen ezért igencsak meg kell fontolni a megépítését. Az élete rendkívűl magas, a támadása pedig nagyon hasznos. Az, hogy méreg gel sújtja az ellenfeleit külön öröm. Nem nagyon lesz olyan ...


18

30

30

8

28

75

N/A

30

N/A

N/A
Tulajdonság: Sebzés
A támadáskor kiosztott sebzés mértéke. Sokszor két szám van feltüntetve, ez esetben a kettő szám között a játék véletlen választ egy számot. Áldás varázslattal a maximális számot választja, míg átok ...
Tulajdonság: Közvetlen támadás
A karakter alap támadási értéke. Ez alapján számolódik a sebzést mértéke. (lásd: Sebzés formula) Ez az érték a morál miatt egy csata során folyamatosan változhat.
Tulajdonság: Közvetlen védekezés
A karakter alap védekezési értéke, mely sosem változik. Ez alapján számolódik a sebzést mértéke. (lásd: Sebzés formula) .
Tulajdonság: Gyorsaság
Meghatározza mikor jöhetsz az adott lénnyel, hőssel a csatában. A több gyorsaság, hamarabb sorrakerülést jelent.
Tulajdonság: Mozgás
A térképen a hátralévő mozgás mennyiségét mutatja. Lásd a talaj lépés módosítók cikket a részletekért.
Tulajdonság: Élet pont
A hős vagy lény élet pontjait mutatja. Különféle varázslatokkal vagy italokkal visszatölthető. A lények esetében egyetlen lényünkre vonatkozik az épp megjelenített adat nem az összesre, mely ha elfogy egyel kevesebb lényünk lesz. Hősők esetén a hős azonnal meghal, ha elfogy ...
Tulajdonság: Távolsági támadás
A karakter alap támadási értéke. Ez alapján számolódik a sebzést mértéke. (lásd: Sebzés formula) Ez az érték a morál miatt egy csata során folyamatosan változhat.
Tulajdonság: Távolsági védekezés
A karakter alap védekezési értéke, mely sosem változik. Ez alapján számolódik a sebzést mértéke. (lásd: Sebzés formula) .
Tulajdonság: Lövések száma
A távolsági támadást használó lények vagy hősők egy csata alatt ellőhető nyilak számát mutatja. Nincs lehetőség ennek visszatöltésére a csata közben, de a csata végén mindig visszatöltődik. Ha egy távolsági támadást ...
Tulajdonság: Varázspont
A lény vagy hős által használható varázspontok száma. Ha elfogy, a lények egyáltalán nem tudnak többet varázsolni. Hősők italokkal visszatudják tölteni mana pontjaik számát. A hős fejlődése közben, különféle mágiák ...
Költség

Nyersanyag: Arany
Az arany a legalapvetőbb nyersanyag forrás a játékban, (jó esetben) minden körben kapsz városonként 750-1000 aranyat, amennyiben megépítetted a községházát vagy városházát. Aranyból vehetsz épületeket, lényeket vagy hősőket is. Az ...

1 100
Szaporulat

Nap

0.4
Hét

3

12
Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!


D.E.M. 2 éve, 2018-09-03 15:26:46
VálaszSztem ez a legjobb 3. szintű lény a játékban. Nem hat rá a Lidércmén szutyok paranoid varázslata, nem lehet rá visszatámadni, nem fogy el, jók az értéke... HAHAHA!

Ha halál várral nyomulok a fő seregem ebből, meg a két hősből áll (csak hogy a lenyírt lények után ne vesszen kárba a tp :D)

Ha van néhány száz belőle (ezért IS kell a nekromanta, mert termelni fogja háborúban a nekromancia képzettséggel) ugyanennyi feketesárkány ellen simán beküldheted. Miért?
- Nem támadnak vissza rá! Nyehhehheeee!
- Visszagyógyul és kikel a sírból! Nyehhehheeee!
- Élőholt és repül + még a közelharci módosítói is magasra emelik, csak nézd meg mennyit ütnek a sárkányokon. Nem mellesleg az AI ellenfél folyton szétosztja a csapatokat ahelyett hogy egy erős csapatba állítaná az egységeit amiket így hiába gyepálna a játékos. Persze, megvan a hátulütője (az egyetlen!!); ha elveszíted őket, szétvered a géped XD
Bade Grim 4 éve, 2017-01-14 22:07:54
VálaszAm köszi hogy kihúztál a csávából valahogy így gondoltam.
Lokomotiv53 4 éve, 2017-01-11 17:12:22
VálaszEz a kő-papír-olló dilemmája. Ha feltételezed, hogy az ellenség is előholtra tesz démon helyett, akkor a vámpír szabhatja, de ha ezért a méregivadékot választod - akkor bizony az ő vámpírja tarol. Széttépi a méregivadékot, aminek ráadásul magas a HP-ja, így nagyon sokat fog belőle heal-elődni. Ráadásul a méregivadék csontváz és csontsárkány ellen kimondottan mínuszos. Ha halál vs. halál alatt élőholt vs. démont értünk, az élőholt nagyon, de nagyon simán nyerni fog, mert minden előnye érvényesül (vámpír-érintés, félelem-aura, öregítés). Ugyanakkor elképzelhetőnek tartok olyan helyzetet, ahol a démon jó választás, egyes halál varázslatok előnyeiből (pl. dögvész) részesül, ezenkívül a tudathatások (pontosság, jókedv) is lehetnek előnyösek. És valljuk be, külön-külön semelyik démon lény nem haszontalan (ördögfiókát ne számoljuk xD).
admin 4 éve, 2017-01-10 17:15:36
VálaszPont a halál vs. halál esetén nem érdemes őt venni, mivel nem tudja visszagyógyítani magát és szép lassan elfogy. A méregivadék sem tud hatékonyan mérgezni, de a hősöket távolról leszedheti, valamint ha nem is mérgez, távolról leszed egy-két ellent és mivel nem nagyon lesz íjász ellen, így könnyű dolga lesz.
Bade Grim 4 éve, 2017-01-10 15:55:18
VálaszHát igen OP-lények tény és való csak hát távolsági támadás is 1 igen fontos dolog.De sok érv szól a vámpír mellet én személy szerint a mérgeivadékot használom.Mert ugye csak az képes lövöldözni (köpködni) Nekrologiával meg előbb utóbb úgy is jönnek.DE MINDEN AZ EGYÉN ÍZLÉSÉTŐL FÜGG annyi biztos ha Halál VS halál vár van akkor nem kérdés hogy öt kell venni.
radmutant69 4 éve, 2017-01-10 12:59:13
VálaszEgyetértek. A vámpírok a legjobbak. A Halál seregben mindenki más csak töltelék ember hozzájuk képest (na jó, mondjuk a dark championok annyira nem :)).
Lokomotiv53 4 éve, 2017-01-07 23:28:22
VálaszÉn pont fordítva látom, a méregivadék az, ami pechjére összekerült a játék legOP-bb lényével, és esélytelen, hogy azt válasszam vámpír helyett. Annál is inkább, hogy a méregivadéknak semmilyen immunitása nincs, még a méreg ellen sem, és a célközönsége ugyanaz, mint a vámpírnak. Amiből a nekromancia is hoz a konyhára, és a menekülője (kezdeményezőkészség) is olyan magas, hogy egyből ütni fog.
Belépés
Legutóbbi hozzászólások
bemirlino 6 napja
Több ötlet is felmerült a discord szerveren, amiket admin hiányában nem tudunk megvalósítani, szóval excore, ha ráérsz nézz fel, és tudakozódj, hogy mit kíván a néped.
Throrma 1 hete
Az a jó benne, hogy nem kell rálátnod az ellenfélre, hogy hasson. Én kampányban, amikor a hős 30+ szinten volt, akkor használtam nagyobb sikerrel akár várban is. Ugyanis a buta gép ugye nem jön ki a csatában, amíg nagyobb a sereged vagy be nem töröd a kaput. Meg akkor is jó, ha direkt ...
bemirlino 1 hete
Használata megegyezik az életerő csapolással, csak ellentétes polaritású, nagyobbat sebez, de drágább és nem tölt HP-t.
Ha a halál rendű ellenség szokás szerint sok kis részre szedi magát, jellemzően a vár előtt akkor időt lehet vele spórolni, de nagyobb ...
Hősökkel harcoló 1 hete
https://www.youtube.com/watch?v=CqdN-BCYv9k
bemirlino 2 hete
Ha az adott egység belehal a varázslatba, nem tükrözi vissza. Az animáció meg hááát... Ja, nagyobb hibák is maradtak bent a játékban.
Throrma 2 hete
Nem tudom, hogy ez egy bug-e, de én amikor levillámolom vagy jégcsapásozom a tündérsárkányt és meghal, akkor beadja a tükrözés animációját, de nem történik semmi utána. Nálatok is így van?
Bade Grim 3 hete
Azé köce mert legalább az alap cucokat látom :D
admin 1 hónapja
Szia!

Már évek óta elkezdtem feltölteni a tárgyakat, de sosem volt időm rá befejezni, mert macera a sok kis képet kiszedni.
Ha van rá igény, akkor befejezem és ott megoszthatod majd az ötleteidet.

Egyenlőre csak az alapokat töltöttem fel:
nyilvánvaló kapitány 1 hónapja
ha komolyan mondtad akkor szívesen

egyébként mindig is hiányoltam az oldalról a varázstárgyak leírását, ami szerintem kellene, mert némelyik nem egyértelmű, és a magyar változatban a fordítók is csináltak hülyeséget
pl. itt van mindjárt ez a Bűvölet ...
admin 1 hónapja
Ezek hasznosak, köszönjük!