Bajnok

A bajnok egy érdekes főlény, mivel nem olyan erős, mint a többi, de fele annyiba is kerül. Ráadásul sok is jön belőle. Hasonlóan a lándzsáshoz, ha jól sakkozunk vele, akkor a roham képessége miatt nagy sérüléseket okozhatunk ellenfeleinken. Ha két városunk van és mindkettőben őt választjuk, akkor hamar nagy sereget állíthatunk elő belőle.

Lándzsás
A lándzsás nem túl rossz, viszont nem túl jó sem. Különleges képessége miszerint két lépésnyi távolságból megtámadhatja ellenfeleit hasznos, de elég hamar elfogy bárhogy is sakkozunk vele, hiába semlegesíti mások első ütéseit ...
Roham
Ha a lény nagyobb távolságból indul el támadás előtt, a sebzés mértéke nagyobb lesz.


36

25

25

6

30

150

N/A

25

N/A

N/A
Tulajdonság: Sebzés
A támadáskor kiosztott sebzés mértéke. Sokszor két szám van feltüntetve, ez esetben a kettő szám között a játék véletlen választ egy számot. Áldás varázslattal a maximális számot választja, míg átok ...
Tulajdonság: Közvetlen támadás
A karakter alap támadási értéke. Ez alapján számolódik a sebzést mértéke. (lásd: Sebzés formula) Ez az érték a morál miatt egy csata során folyamatosan változhat.
Tulajdonság: Közvetlen védekezés
A karakter alap védekezési értéke, mely sosem változik. Ez alapján számolódik a sebzést mértéke. (lásd: Sebzés formula) .
Tulajdonság: Gyorsaság
Meghatározza mikor jöhetsz az adott lénnyel, hőssel a csatában. A több gyorsaság, hamarabb sorrakerülést jelent.
Tulajdonság: Mozgás
A térképen a hátralévő mozgás mennyiségét mutatja. Lásd a talaj lépés módosítók cikket a részletekért.
Tulajdonság: Élet pont
A hős vagy lény élet pontjait mutatja. Különféle varázslatokkal vagy italokkal visszatölthető. A lények esetében egyetlen lényünkre vonatkozik az épp megjelenített adat nem az összesre, mely ha elfogy egyel kevesebb lényünk lesz. Hősők esetén a hős azonnal meghal, ha elfogy ...
Tulajdonság: Távolsági támadás
A karakter alap támadási értéke. Ez alapján számolódik a sebzést mértéke. (lásd: Sebzés formula) Ez az érték a morál miatt egy csata során folyamatosan változhat.
Tulajdonság: Távolsági védekezés
A karakter alap védekezési értéke, mely sosem változik. Ez alapján számolódik a sebzést mértéke. (lásd: Sebzés formula) .
Tulajdonság: Lövések száma
A távolsági támadást használó lények vagy hősők egy csata alatt ellőhető nyilak számát mutatja. Nincs lehetőség ennek visszatöltésére a csata közben, de a csata végén mindig visszatöltődik. Ha egy távolsági támadást ...
Tulajdonság: Varázspont
A lény vagy hős által használható varázspontok száma. Ha elfogy, a lények egyáltalán nem tudnak többet varázsolni. Hősők italokkal visszatudják tölteni mana pontjaik számát. A hős fejlődése közben, különféle mágiák ...
Költség

Nyersanyag: Arany
Az arany a legalapvetőbb nyersanyag forrás a játékban, (jó esetben) minden körben kapsz városonként 750-1000 aranyat, amennyiben megépítetted a községházát vagy városházát. Aranyból vehetsz épületeket, lényeket vagy hősőket is. Az ...
Nyersanyag: Fa
A fa az egyik alapvető nyersanyag. Épületek és lények vásárlásához használható. A játék elején érdemes legalább 1 fa bányát elfoglalnod a napi +2 fa megszerzéséhez.
Nyersanyag: Szén
A szén az egyik alapvető nyersanyag. Épületek és lények vásárlásához használható. A játék elején érdemes legalább 1 szén bányát elfoglalnod a napi +2 szén megszerzéséhez.

2 000

2

2
Szaporulat

Nap

0.6
Hét

4

16
Képességek

Első ütés Roham
Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!


nyilvánvaló kapitány 2020-08-12 16:53:04
VálaszBajnokkal leginkább agresszíven, támadólag lehet játszani. Amint sorra kerül, előreküldeni támadni, mert a rohammal csak úgy tud érvényesülni, márpedig az az egyetlen igazi erőssége. Ha várakozunk, az ellenfél megy oda hozzá, és akkor elveszett.
Magas szintű taktika, esetleg sebesség/gyorsítás varázslat kötelező mellé, ezek nélkül képtelen elérni az ellenséget. Figyeljünk oda a tereptárgyakra is, vagy bűvöljünk rá repülést.
Arra is készüljünk fel, hogy az áldások mellé az utolsó kenetet is nyugodtan feladhatjuk rá, mivel hullanak mint a legyek. Szerencsére olcsó és eléggé szapora is.
Ha sikerül szinten tartani valahogy a létszámot, és nem hullik el csatánként kb. a fele, akkor viszont a rohamozásból elképesztően brutális csapásokat tud bevinni, az első ütés pedig segít, hogy ne kapjon akkora visszapofonokat.
Mellesleg az egyetlen 4. szintű lény (alapjátékot számolva), aminek se a megépítéséhez, se a toborzásához nem kell ritka nyersanyag, csak arany, fa, és érc.
Zoli 2020-08-12 21:18:22
válaszolt nyilvánvaló kapitány, 2020-08-12 16:53:04 hozzászólására
VálaszA Sárkány gólemhez se kell ritka nyersanyag csak érc vagy nem?
Hősökkel harcoló 2020-08-13 14:35:02
válaszolt Zoli, 2020-08-12 21:18:22 hozzászólására
VálaszKő és fa.
Zoli 2020-08-13 15:46:52
válaszolt Hősökkel harcoló, 2020-08-13 14:35:02 hozzászólására
VálaszAz oldalon ha megnézed csak ércet ír.
Hősökkel harcoló 2020-08-14 15:16:44
válaszolt Zoli, 2020-08-13 15:46:52 hozzászólására
VálaszA várba ha veszed 4 követ és 2 fát vesz el darabjaként.
Hősökkel harcoló 2020-08-14 15:18:45
válaszolt Hősökkel harcoló, 2020-08-14 15:16:44 hozzászólására
VálaszNa tényleg :D:D a pacira néztem XDXD
nyilvánvaló kapitány 2020-08-15 07:44:27
válaszolt Zoli, 2020-08-12 21:18:22 hozzászólására
VálaszA bajnoknál viszont a lakóhelye felépítéséhez se kell ritka anyag, így értettem a megépítést. És ebben az alapjátékbeli 4es szintűek között egyedülálló. Aztán érkezett a Winds of War, ahol is jött a sötét bajnok lakóhely, amit ugye még megépíteni se kell, mivel külső tábor. Illetve a katapult és annak toborzója, ami szintén külső lakóhely, és ezekhez a lényekhez is csak érc kell, meg a katapulthoz fa.
Sőt, a bajnok toborzó előkövetelményeihez (Istálló, Lovagrend) sem kell ritka nyersanyag. Ha pedig mellé 3as szinten a keresztest választod, akkor az egész lénysort kiépítheted fából meg ércből (meg rengeteg aranyból). Ezt egyetlen másik vár se tudja a Haven után csinálni - bár az már jó kérdés, hogy ilyen sereggel mire jutsz majd.
Az egyéb épületekhez is kell összevissza 9 kristály és 9 drágakő, higany és kén pedig semmi. Ez a Havennek egy másik egyedi jellemvonása.
Na és ezek után próbáljam meg letagadni, hogy megrögzött élet frakciós vagyok :-))))
Guest13 2017-06-11 10:37:01
VálaszEz jó infó, köszi. Én se tudtam pedig többször kérdezték és nem tudtam válaszolni.
Bemirlino 2017-06-07 14:03:21
VálaszBade Grim A Roham 5% lépésenként.
Guest13 2017-03-05 14:01:29
VálaszInfo: én imádom ezt a lényt, de hiába minden próbálkozásom. Nem repül és akárhogyis brutális a sebzése a mókának vége ha utána visszapuszil az ellenség. Hatáskör: az angyalt nem szabad lecserélni rá.
Bade Grim 2017-01-21 18:47:04
VálaszAmúgy hogy működik ez a rohamozás kb mennyi % sebzést tesz hozzá?
Belépés
Legutóbbi hozzászólások
Krisz997 5 napja
Szia ,jelöltelek Discordon LikableCellar41#3567
ARNUSKA 6 napja
Elküldtem a kérelmet :)
Hősökkel harcoló 1 hete
Az tök jó mai is nagyon állat volt a kapunál.
Tiarusz 1 hete
Szia én jelenleg gamerangert használok jelenleg. Gamerangeren belül tudsz létrehozni szervert a host gombal ott kiválasztod az adot játékott utána beálítod a szobád nevét és hogy mennyi játékost szeretnél és utána létrehozod a szervert és vársz játékosokra(nem ...
ARNUSKA 1 hete
Téged már nézlek :)
ARNUSKA 1 hete
Ha esetleg megadnál bármilyen elérhetőséget téged is szívesen bejelölnélek:)
ARNUSKA 1 hete
Szia téged néztelek, az összes videódat láttam már, de sajnos nem nagyon raksz fel új videókat, amit nagyon sajnálok, bármit szívesen megnézek, akár custom map, akár kampány.
Krisz997 1 hete
Sziasztok segítene valaki nekem ,szeretnék multizni de nm jövök rá hogyan kell .Valaki lebutitva elmagyarázná nekem ?. Előre is köszi.
Hősökkel harcoló 1 hete
Most csináltam egy durván 2 órás csatát a sellőkkel.
Hősökkel harcoló 1 hete
Régen csináltál már videót.